Humalasalon Talvi-ilta 18.-20.1.2019

Talven tuiskujen tuivertaissa meillä on ilo kutsua teidät viettämään yhteistä juhlaa Humalasalon pitäjän Talvi-iltaan. Tarinoita kerrotaan illan iloksi ja pitojen parannukseksi Parkanon Vahojärven leirikeskuksessa. Tarinankerrontakisaan voi osallistua millä tahansa tunnelmaan sopivalla tarinalla, kaskulla, näytelmällä, tanssilla, laululla tai vaikkapa yhteisleikillä, kannustamme myös lapsia osallistumaan tarinankerrontaan. Cupido ampuu nuoliaan jousikisassa, lapsille on oma talvikisansa ja taistelijatkin pääsevät kokeilemaan onneaan turnajaisissa. Sauna on lämpimänä yötä myöten. Tervetuloa pitämään hauskaa!

Tapahtumapaikka: Vahojärven leirikeskus, Vahojärventie 828, Parkano. Helpoin reitti tapahtumapaikalle on ajaa joko Parkanon tai Kurun kautta tielle 332, jolta sitten käännytään Vahojärventielle. Sekä Kurusta että Parkanosta tullessa kyltissä lukee Vahojärvi 8. Vahojärven tietä ajetaan kunnes leirikeskuksen portti tulee vastaan. Kurun suunnasta tullessa pikkutietä ajetaan noin 10 km ja Parkanon suunnasta 8 km. Tapahtumaan mahtuu sänkypaikoille 55 henkilöä (50 päärakennukseen ja 5 saunalle). Lisäksi on lattiamajoitusmahdollisuus omalla retkisängyllä tai patjalla. Jokainen tuo omat lakanansa, lattiamajoituksessa myös patjan, peiton ja tyynyn/makuupussin. Suihkut ja vessat sijaitsevat päärakennuksessa, sauna rannassa. Tapahtumapaikka avautuu perjantaina klo 18:00 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12:00. Tapahtuma on sopivasti kostea. Tupakointi ja lemmikkieläimet ovat sallittuja ainoastaan ulkona.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset su 18.11. klo 18.00 alkaen Talvi-illan kotisivujen kautta erillisellä ilmoittautumislomakkeella. http://www.talvi-ilta.humalasalo.net/ Ilmoittautuessasi mainitse erityisruokavaliot tai allergiat.

Maksaminen: Suomessa asuvat maksavat tapahtumamaksunsa Hämeen Keskiaikaseuran tilille FI70 5680 0040 2682 74. Muista kirjoittaa maksun viestiosaan kuka maksaa ja mistä.

Myöhästymismaksu: Viimeinen maksupäivä on 28.12.2018. Tämän jälkeen lisätään loppusummaan 5¤ myöhästymismaksu. Ulkomailla asuvat saavat maksaa ovella ilman lisämaksua, kunhan ovat tehneet varauksen viimeistään 28.12.2018.

Peruutusehdot: 28.12.2018 mennessä peruuttavat saavat takaisin koko maksun. Tämän jälkeen peruuttaville ei valitettavasti enää voida palauttaa mitään. Jos jättää ilmoittautumisensa peruuttamatta ja maksamatta sekä jättää saapumatta tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu myöhästymismaksuineen jälkikäteen ja siihen lisätään 5 euroa käsittelykuluja.

Tapahtumamaksu: Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat (iltapala, 2 aamiaista, lounas, pidot) maksavat SCA/SKA-jäsenelle 38 euroa. Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat ei-jäsenelle 45 euroa. Lapsialennukset: 0-2-vuotiaat ilmaiseksi, 3-11-vuotiaat 20 euroa, 12 vuotta täyttäneet maksavat täyden hinnan. Kaikki alaikäiset pääsevät jäsenhinnalla, jos huoltaja on jäsen. Päiväkävijän hinta on 10 euroa sisältäen lounaan. Pitojen hinta päiväkävijöille on 10 euroa. Lasten (3-11-vuotiaat) päiväkäynti 5 euroa, samoin pidot 5 euroa.

Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjiin, jos et viikonloppukävijänä halua pitoja. Paikka pidoissa voidaan tällöin vapauttaa päiväkävijälle.

Autokraatti
Rouva Kaarina Laurintytär
kaarinalaurintytar @ gmail.com

Jousimarski
Rouva Anneke Alfintytär Lindu

Marski
Herra Oliver of Harjuwalcea